2011. március 27., vasárnap

Szerintem már rég volt olyan március amikor a hőmérő plusz húsz fölé ment volna. Ennek eredménye, hogy egyre többet császkálok a városban, már kevésbé esik jól a szobában kockulni.

A tavasz beköszöntével egyre több jó dolog történt velem. 13 éves lettem és még rengeteg jó dolog amibe most inkább nem mennék bele.

Anyának pár nap múlva van szülinapja. Apa már két meglepetés bulit is csinált neki. Tegnap beállítanak a piliscsabai és megyaszói rokonok!! Előtte meg a hosszú hétvége folyamán a balatoni ismerőseinkkel szervezett bulajt.

A szülinapom alkalmával én is beléptem az okostelefon felhasználók körébe, egy LG Optimus One segedelmével. Marha jó ez az Android, akár a a telefonról is írhatok ide bejegyzést, netezhetek, fészbukozhatok,twitterezhetek, tudathatom a világgal merre járok a foursquare segítségével vagy akár képeket is csinálhatok amiket a picplzel csinosíthatok és kirakhatom a műveimet a tumblr-re a blogger-re a fészbukra és még sok helyre. De erről az egész okostelefon témáról inkább külön postba számolnék be.

Ennél jobb már talán csak a nyár lehet! Majd meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések: